Alla-hjärtans dag!

All min kärlek, tacksamhet och lycka över att få leva med dig min älskade Make. Det finns ingen bättre känsla!

Att vi fann varandra och lyckan blev total! Alla dessa år som vi har delat och all glädje och sorg som vi också har delat, det svetsar oss samman än mer. 

Du är den mest generösa och omtäksamma man jag någonsin har mött. Du vill hela tiden mitt bästa och sätter alla andra före dig själv. Det är en fantastisk egenskap, men du måste också sätta dig själv främst ibland och jag uppmuntrar det till fullo 🙂

I min egen lycka, kan jag inte låta bli att tänka på alla människor som kanske just nu genomgår en skilsmässa eller uppbrott på annat sätt. Respektera och försök att minnas dom lyckliga stunderna ni har haft tillsammans, istället för att bli bitter. Bitterhet sätter sig i själen och förstör bara för dig själv. Tro mig, jag vet av egen erfarenhet!

Minns att det krävs två för att träta, ta ditt eget ansvar och sluta tro att det hela tiden är andra som ansvarar för din lycka/olycka. Skapa dig ett nytt liv och stärk din självkänsla. Slicka dina sår och gå vidare. För lyckan kommer, tro mig, jag vet 🙂

Jag älskar dig så ofantligt mycket min kära Make!!

Annonser

One thought on “Alla-hjärtans dag!

  1. Maken skriver:

    Tack min älskade hustru för de fina orden. Du är bäst och jag älskar dig så himla mycket. Tack också för att du ser och uppskattar det jag gör för dig och våra barn. Det är en fantastisk känsla att inte bli tagen för givet. Du har också den underbar egenskapen att vara generös och omtänksam. Det är därför vi passar så himla perfekt ihop. Vi båda är lyhörda för varandras behov. Tack för att du finns!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s