Privata inlägg VS öppna inlägg

Anledning till Privata inlägg beror på att jag vill ha friheten att kunna ventilera mina känslor utan att någon ifrågasätter mig OCH framförallt tycker jag att det är onödigt att andra ”berörda” läser allt som skrivs.

 

Mina vänner, som läser mina privata inlägg, har intelligens nog att göra sin egen bedömning utifrån det som skrivs av vederböranden, allt som står att tolka, är ju trots allt ett ”öppet forum”.

 

Jag har full rätt, i min position, att ha en massa synpunkter och känslor kring det som sker. Att å ena sidan kasta sten för att sedan själv befinna sig i glashuset, rimmar inte särskilt väl.

 

Jag har ingen som helt skyldighet, att öppet ventilera mina åsikter, men jag har däremot rätten att ventilera. Att sopa rent framför sitt eget hus, tycker jag torde vara en självklarhet. Vill man inte själv att ens tillkortakommanden skall dras upp ”ideligen”, sluta då för bövelen att göra detsamma! Lev som du/ni lär.

Annonser

5 thoughts on “Privata inlägg VS öppna inlägg

 1. Klatuu skriver:

  "OCH framförallt tycker jag att det är onödigt att andra ”berörda” läser allt som skrivs."
  Själv tycker jag att det är lite fegt att skriva om "berörda"( mig misstänker jag) utan att "berörda" har möjlighet att reflektera över det som skrivs om "berörda".
  Jag misstänker att du är upprörd över mitt gästinlägg ang uppfostran. Jag skall villigt erkänna att inspirationen kom efter att ha läst dina tankar om detta. Men det jag skriver om har INGENTING med dig att göra utan är till 100% baserat på mina egna erfarenheter från tidigare äktenskap och förhållanden.

  Gilla

 2. Cecilia skriver:

  Jag blir upprörd över att det ofta kommer inlägg efter det att jag har skrivit ett inlägg som handlar om känslor. Ibland känns det som att ni tror att min värld kretsar kring er hela tiden. Jag har faktiskt andra i min närhet som berör mig och som jag skriver om. Känns som att ni övervakar min blogg och vid minsta lilla inlägg som kan tolkas fel, så kommer det en respons. Börjar att bli trött på det.

  Vill heller inte prata vidare om detta mera. Hoppas du respekterar det.Tycker bara att det är så tramsigt!

  Gilla

 3. Klatuu skriver:

  Okay,
  Men som jag skrev så hade mitt inlägg INGENTING med dig att göra utan är helt och hållet baserat på mina egna erfarenheter från ett liv som pappa i 25 år. Under denna tid har jag haft olika partners och mina tankar och reflektioner är baserat på detta och inte på dina tankar. Sedan att ditt inlägg fick mig att reflektera över detta är något helt annat.
  Så du behöver inte känna dig träffad, känn dig hellre stolt över att det du skriver får människor att tänka och känna!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s