Personligt brev

 

Vem är jag?

 

Jag är en glad och positiv kvinna på 40 år och som säkert framgår i min CV så har jag en stor livserfarenhet.

 

Jag lever med min älskade familj i ett radhus i Sollentuna som består av Maken M, Malte 2,5 år och bonusbarnen L 17 år och M 13 år.

 

Jag älskar struktur och ordning, vilket är ett måste i den yrkesroll som jag har haft i 11 års tid dvs. receptionist & sekreterare. Jag är punktlig och ansvarsfull. Har också en hel del skinn på näsan trots att jag besitter ett stort mått av ödmjukhet! Humor har jag också en del av 😉

 

På min fritid älskar jag att vara med min familj och träffa mina vänner över en god middag. Inredning är också någonting som jag älskar att hålla på med. Vad gäller träning så är jag en periodare och då helst Zumba och Powerwalks.

 

Det fanns en tid då jag uppskattade att läsa böcker, men än finns inte det utrymmet när man har småbarn hemma. Allt går för runt ändå.

 

Att krypa upp i soffan med tända ljus, en filt och en bra film är också någonting som jag uppskattar mycket. Att resa till solen är också någonting som jag tycker är väldigt trevligt.

 

Jag hade många, många år av att vara en riktig krogråtta i mina yngre år, så därför är jag så himla nöjd med det liv som jag lever nu. Jag älskar min familj över allt annat!

 

Kram Cecilia

 

 

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s