Fuck jävla cancer

img_20161207_075047_resized

I början på december fick jag veta att min mamma har lungcancer. Hon har även två metastaser i hjärnan som hon har strålat fem gånger. De har tydligen minskat avsevärt och ingen svullnad, skönt!

Däremot har hon fått vanliga biverkningar såsom att vara förvirrad, tappat lite hår mm.

Fredagen den 6 januari var hon tvungen att åka in till sjukhuset då hon hade väldigt svårt med andningen. Det visade sig vara ytterligare en lunginflammation. Det är tydligen vanligt vid lungcancer 😦

Det känns så svårt att bo långt ifrån och inte kunna vara på sjukhuset när jag vill. Jag måste ju samtidigt sköta mitt jobb och få allt att snurra och fungera i familjen. Jag är oerhört glad över att vi inte har något otalt med varandra, för om något skulle hända innan jag varit och hälsat på, så behöver jag inte bearbeta några sådana känslor. Jag ringer henne två gånger om dagen, även om samtalen är väldigt korta, så får vi ändå höra rösten på varandra.

Mamma ligger fortfarande på sjukhuset och igår fick hon en Port-a-cath inopererad. Genom denna ska hon få cellgifter. Hoppas cellgifterna kommer att eliminera alla cancerceller åt helvetet!!!

Det gör så ont i mitt hjärta och jag har börjat få ångestattacker. Svårt att beskriva denna berg-o-dalbana som jag upplever. Jag förtvivlad, ledsen, rädd, arg och samtidigt ska jag orka med arbete och familjeliv. Vill bara dra täcket över huvudet och fortsätta att sova och sedan när jag vaknar har allt detta hemska bara varit en mardröm 😦

 

Annonser

2 thoughts on “Fuck jävla cancer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s